اشتراک در خبرنامه

جهت عضویت در خبرنامه لطفا ایمیل خود را ثبت نمائید

Captcha

آمار بازدید

  • بازدید امروز : 41
  • بازدید دیروز : 350
  • بازدید کل : 164761

دانلود فایل ورد Word پروژه بررسي روشهاي مختلف آبياري بر روي برخي صفات مرفولوژيك و فيزيولوژيك برنج ‎(Oryza satival L.)


دانلود فایل ورد Word پروژه بررسي روشهاي مختلف آبياري بر روي برخي صفات مرفولوژيك و فيزيولوژيك برنج ‎(Oryza satival L.)

برنج به عنوان غذاي اصلي حدود نيمي از جمعيت جهان به شمار مي‎آيد و به همين دليل اين محصول يكي از مهمترين منابع اصلي تأمين كننده نياز غذايي جهان است (56،71). طبق آمار فائو مصرف سرانه برنج در كشورهاي مختلف بين 2/4 تا 1/102 كيلوگرم متغير است و معمولاً كشورهاي عمده توليد كننده برنج مصرف كنندگان عمده نيز هستند و تا حدي بين توليد و مصرف آنها موازنه وجود دارد. ولي در كشور ما متأسفانه اين توازن برقرار نيست و ايران به عنوان يازدهمين كشور توليد كننده برنج، سومين وارد كننده در جهان است (11). برنج در كشور ما بعد از گندم دومين كالاي مصرفي از نظر مقدار و تنها غله‎اي است كه منحصراً براي تغذيه انسان كشت مي‎شود و در حدود نصف جيره غذائي 1/6 ميليارد نفري از جمعيت دنيا را تشكيل مي‎دهد (11) و در بخش عظيمي از قارة آسيا تأمين كننده بيش از 80% كالري و 75% پروتئين مصرفي مردم است. در كشور ما نيز به طور متوسط، روزانه 14% نياز به انرژي از طريق برنج تأمين مي‎شود (11). اين گياه در بين گياهان عمده زراعي داراي خصوصيات منحصر به فردي از نظر مصرف آب است (رشد در شرايط غرقابي، غيرغرقابي و ديم). آب اولين و اساسي‎ترين عامل محدود كننده توليد محصولات كشاورزي است. كمبود آب كه به بحران قرن حاضر موسوم شده است باعث گرديد دانشمندان و محققان تلاش‎هاي وسيعي را در جهت يافتن راه حل‎هاي مناسب براي افزايش توان توليد واحد آب مصرفي آغاز نمايند.

 

عنوان

 

مقدمه

 

فصل اول – كليات

 

1-1- سطح زير كشت و ميزان توليد در دنيا و ايران

 

1-2- سابقه كشت برنج در ايران

 

1-3- گياه‎شناسي برنج

 

1-3-1- نوع ژاپونيكا

 

1-3-2- نوع اينديكا

 

1-3-3- نوع جاوائيكا

 

1-4- سيستم‎هاي كشت برنج

 

1-5- فيزيولوژي و مراحل رشد برنج

 

1-6- فنولوژي و مراحل رشد برنج

 

1-6-1- مرحلة رويشي

 

1-6-2- مرحلة‌ زايشي

 

1-6-3- مرحلة رسيدگي

 

1-7- آب در گياه

 

1-8- آبياري در برنج

 

عنوان

 

1-8-1- روش آبياري غرقاب دائم

 

1-8-2- روش آبياري متناوب

 

1-8-3- آبياري برنج براساس مراحل مختلف رشد

 

1-9- اثر كمبود آب

 

فصل دوم – بررسي منابع

 

2-1- عملكرد

 

2-2- اجزاي عملكرد

 

2-3- عملكرد بيولوژيكي

 

2-4- راندمان مصرف آب

 

2-5- شاخص برداشت

 

2-6- فتوسنتز

 

2-7- ماده خشك

 

2-8- سرعت رشد محصول و سرعت رشد نسبي

 

2-9- فواصل آبياري و مقدار آب مصرفي

 

2-10- مقاومت به خشكي

 

2-11- كيفيت و پروتئين دانه

 

2-12- شاخص سطح برگ

 

 


مبلغ واقعی 6,000 تومان    15% تخفیف    مبلغ قابل پرداخت 5,100 تومان

توجه: پس از خرید فایل، لینک دانلود بصورت خودکار در اختیار شما قرار می گیرد و همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال می شود. درصورت وجود مشکل می توانید از بخش تماس با ما ی همین فروشگاه اطلاع رسانی نمایید.

Captcha
پشتیبانی خرید

برای مشاهده ضمانت خرید روی آن کلیک نمایید

  انتشار : ۲۲ آذر ۱۳۹۵               تعداد بازدید : 274

تمام حقوق مادی و معنوی این وب سایت متعلق به "مرجع دانلود پایان نامه با فرمت ورد Word - لینک جزوات دانشگاهی" می باشد

فید خبر خوان    نقشه سایت    تماس با ما